fbpx

Skyltar / Dekaler

Fyll i vårt beställnings underlag
och maila till info@nordisk-rormarkning.se

Nordisk Rörmärkning har som ett av de första företagen i Europa investerat i två nya UV printers för skylt och dekal produktion som komplement till vår rörmärkning och befintliga gravyrmaskiner . Vi kan nu producera standard och unika fyrfärgsskyltar och dekaler mycket flexibelt i små serier med snabba leveranser för alla områden exempelvis:

– Brand
– Förbud
– Information
– Nöd
– Påbud
– Varning

Vi tillverkar valfri mängd och storlek i de flesta material såsom plast, plastfilm, rostfritt, aluminium och mässing . Om ert företag har behov av skyltar eller dekaler kontakta oss gärna.

På skyltar med märkning av kemiska produkter och risker, är symbolerna samma som tidigare, men den svart/gula skylten tas bort och ersätts med samma symbol som faropiktogrammen inom CLP. Skylten skall i stället vara vit och symbolen skall omges av en röd romb.

Det går bra att ha de gula skyltarna till 1 juni 2019 MEN varningsskylten för gasflaskor måste bytas omgående. Hittills har en gul/svart skylt med triangel och en gasflaska använts men eftersom denna inte finns i föreskrifterna om skyltar och signaler kommer den inte längre att vara tillåten.

 Beställningsunderlag för tryckta skyltar

Vill Ni ha specialskylt så fyll i Beställningsunderlag så gör vi i ordning korrektur samt ger pris på skyltarna till Er innan tillverkning.

0